Visit on Instagram

🇬🇧VETEM ME POROSI🇬🇧
Vitamine D3 me pika per femije 1-5 vjec

Vitamina D kontribuon ne zhvillimin normal te kockave dhe dhembeve, e cila eshte shume e rendesishme me rritjen dhe zhvillimin e femijes.

Doza: 0.5 ml ne dite (340 I.U.) Cmimi 1.500 leke konfeksioni 30 ml ose 2 konfeksione (60 ml ) 1.900 leke*
*oferta vlen per porosi deri 04.11.19

#baylove #babygirl #babyboy #trendy #wintertime #family #everydaylook #cotton #povjendimri #porositonline #littlekidsalbania #cmimimeimire #kids #motherlove #boys #everydaoutfit #fashiongirl #fashionboy #boyoutfit #dhurataideale #princeđź‘‘ #porosittaniđź“Ą #babygiftideas #perfectgirlsgift #ideperdhurate #sweetbaby

🇬🇧VETEM ME POROSI🇬🇧 Vitamine D3 me pika per femije 1-5 vjec Vitamina D kontribuon ne zhvillimin normal te kockave dhe dhembeve, e cila eshte shume e rendesishme me rritjen dhe zhvillimin e femijes. Doza: 0.5 ml ne dite (340 I.U.) Cmimi 1.500 leke konfeksioni 30 ml ose 2 konfeksione (60 ml ) 1.900 leke* *oferta vlen per porosi deri 04.11.19 #baylove #babygirl #babyboy #trendy #wintertime #family #everydaylook #cotton #povjendimri #porositonline #littlekidsalbania #cmimimeimire #kids #motherlove #boys #everydaoutfit #fashiongirl #fashionboy #boyoutfit #dhurataideale #prince👑 #porosittani📥 #babygiftideas #perfectgirlsgift #ideperdhurate #sweetbaby

#baylove #babygirl #babyboy #trendy #wintertime #family #everydaylook #cotton #povjendimri #porositonline #littlekidsalbania #cmimimeimire #kids #motherlove #boys #everydaoutfit #fashiongirl #fashionboy #boyoutfit #dhurataideale #prince #porosittani #babygiftideas #perfectgirlsgift #ideperdhurate #sweetbaby

Instagram Follow Adder