Visit on Instagram

Ovaj post želimo da posvetimo najpre našim kolegama, a zatim i svima onima koji su ljubitelji fitnesa i treniranja ili makar poznaju osobe koje to jesu.

Nakon završenog fakulteta i Dragan i ja smo shvatili da ukoliko želimo da napredujemo što više u našoj struci, moramo ulagati u naše znanje. Naravno, najbolji izbor za to jesu razni svetski priznati kursevi. Pa smo tako završili kurseve za programiranje treninga, ishranu pa i kurs o Online treninzima pošto smo želeli da pomognemo i ljudima koji nisu na teritoriji našeg grada.

Na tom poslednjem kursu nismo učili o vežbama koje treba da damo našim klijentima, jer se podrazumeva da tako nešto već znamo, već smo učili o marketingu i o najboljim načinima prezentovanja onoga čime se zapravo bavimo.
Ima već godinu dana otkad smo završili taj kurs, ali i dalje svaki dan čujemo neku novu informaciju koja bi mogla da nam pomogne u poslu.

Zato, hoćemo da vas obavestimo da je novi datum otvaranja Akademije za Online trenere (OTA) za 3 dana! Na linku u opisu našeg profila možete da se prijavite za besplatni mini kurs kako biste dobili makar malu predstavu o pojedinim stvarima koje ćete naučiti ukoliko se odlučite za OTA.

Možemo slobodno, sa sigurnošću da vam garantujemo da ćete biti zadovoljni sadržajem celog kursa. Toliko vam garantujemo, da će vam OTA vratiti novac u narednih 10 godina ukoliko ne budete zadovoljni kursom, a to definitivno nije mala stvar.🙂
Imaćete više vremena za sebe, finansijsku stabilnost, a i priliku da pomognete još većem broju ljudi. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Za sva pitanja koja imate vezana za sam kurs i naše iskustvo, pišite nam na mejl ndproject2018@gmail.com. Vrlo rado ćemo vam odgovoriti i uputiti vas malo više u sve što vas zanima.
Takođe, ukoliko znate druge trenere koji bi mogli biti zainteresovani, molimo vas da im  prosledite ovaj post!

Širimo znanje i pomažimo se kako bismo imali što više kvalitetnih trenera jer je to svima u interesu!💪📚

Ovaj post želimo da posvetimo najpre našim kolegama, a zatim i svima onima koji su ljubitelji fitnesa i treniranja ili makar poznaju osobe koje to jesu. Nakon završenog fakulteta i Dragan i ja smo shvatili da ukoliko želimo da napredujemo što više u našoj struci, moramo ulagati u naše znanje. Naravno, najbolji izbor za to jesu razni svetski priznati kursevi. Pa smo tako završili kurseve za programiranje treninga, ishranu pa i kurs o Online treninzima pošto smo želeli da pomognemo i ljudima koji nisu na teritoriji našeg grada. Na tom poslednjem kursu nismo učili o vežbama koje treba da damo našim klijentima, jer se podrazumeva da tako nešto već znamo, već smo učili o marketingu i o najboljim načinima prezentovanja onoga čime se zapravo bavimo. Ima već godinu dana otkad smo završili taj kurs, ali i dalje svaki dan čujemo neku novu informaciju koja bi mogla da nam pomogne u poslu. Zato, hoćemo da vas obavestimo da je novi datum otvaranja Akademije za Online trenere (OTA) za 3 dana! Na linku u opisu našeg profila možete da se prijavite za besplatni mini kurs kako biste dobili makar malu predstavu o pojedinim stvarima koje ćete naučiti ukoliko se odlučite za OTA. Možemo slobodno, sa sigurnošću da vam garantujemo da ćete biti zadovoljni sadržajem celog kursa. Toliko vam garantujemo, da će vam OTA vratiti novac u narednih 10 godina ukoliko ne budete zadovoljni kursom, a to definitivno nije mala stvar.🙂 Imaćete više vremena za sebe, finansijsku stabilnost, a i priliku da pomognete još većem broju ljudi. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Za sva pitanja koja imate vezana za sam kurs i naše iskustvo, pišite nam na mejl ndproject2018@gmail.com. Vrlo rado ćemo vam odgovoriti i uputiti vas malo više u sve što vas zanima. Takođe, ukoliko znate druge trenere koji bi mogli biti zainteresovani, molimo vas da im prosledite ovaj post! Širimo znanje i pomažimo se kako bismo imali što više kvalitetnih trenera jer je to svima u interesu!💪📚

#

Instagram Follow Adder