Visit on Instagram

Nak dapatkan kulit yang sihat & cantik kenalah rajin belek muka. Follow rutin skincare yang betul & jangan malas. Bagi yang ada maslaah kulit bejeragat, kusam atau baru lepas balik bercuti dekat pulau tu confirm sunburn kan? Haa..skincare rutin ni untuk korang. .
👉Scrub wajah sekurang-kurangnya 2 kali seminggu untuk bantu singkirkan sel kulit mati dan kotoran penyumbat pori. Kalau kita rajin scrub wajah, jerawat & blackhead pun susah timbul.
👉Cuci wajah dengan sabun pencuci wajah yang lembut pada kulit serta memberi efek pencerahan dimana ia turut bantu untuk pudarkan jeragat, pigmentasi, parut dan juga sekatakan tona wajah.
👉Sembur Collagen Facial Spray 2 kali sehari selepas mencuci wajah untuk menjaga kelembapan & kelembutan kulit.
👉Amalkan suplemen tambahan seperti kolagen kerana ia bantu untuk mengekalkan keserian dan keanjalan kulit.
.
Facial Scrub With Collagen RM29.00 (ahli RM26.10)
Whitening Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20)
Collagen Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 )
Cocoa Collagen RM29.00 (ahli RM26.10)
.
CONSISTEN, RAJIN tips utk kekal CANTIK & BERSERI... NAK CUBA??? Click je link bwh ni 👇👇
www.wasap.my/60192685913/sayanakSendayuTinggi
.
#sendayutinggi #skincaretips #collagenspray #collagenscrub #whiteningsoap #bestseller

Nak dapatkan kulit yang sihat & cantik kenalah rajin belek muka. Follow rutin skincare yang betul & jangan malas. Bagi yang ada maslaah kulit bejeragat, kusam atau baru lepas balik bercuti dekat pulau tu confirm sunburn kan? Haa..skincare rutin ni untuk korang. . 👉Scrub wajah sekurang-kurangnya 2 kali seminggu untuk bantu singkirkan sel kulit mati dan kotoran penyumbat pori. Kalau kita rajin scrub wajah, jerawat & blackhead pun susah timbul. 👉Cuci wajah dengan sabun pencuci wajah yang lembut pada kulit serta memberi efek pencerahan dimana ia turut bantu untuk pudarkan jeragat, pigmentasi, parut dan juga sekatakan tona wajah. 👉Sembur Collagen Facial Spray 2 kali sehari selepas mencuci wajah untuk menjaga kelembapan & kelembutan kulit. 👉Amalkan suplemen tambahan seperti kolagen kerana ia bantu untuk mengekalkan keserian dan keanjalan kulit. . Facial Scrub With Collagen RM29.00 (ahli RM26.10) Whitening Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20) Collagen Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 ) Cocoa Collagen RM29.00 (ahli RM26.10) . CONSISTEN, RAJIN tips utk kekal CANTIK & BERSERI... NAK CUBA??? Click je link bwh ni 👇👇 www.wasap.my/60192685913/sayanakSendayuTinggi . #sendayutinggi #skincaretips #collagenspray #collagenscrub #whiteningsoap #bestseller

#sendayutinggi #skincaretips #collagenspray #collagenscrub #whiteningsoap #bestseller

Instagram Follow Adder